Kezdd itt az olvasást!

Kedves Olvasóm!

Szeretnék egy kis segítséget nyújtani Neked, hogy könnyen eligazodj a blogban. Mint látni fogod a bejegyzésekből, elég nagy utat tettem meg a gasztronómia területén, mire elérkeztem a Paleolit étrendhez.
Rengeteg receptet fogsz találni blogomban, egymástól homlokegyenest különböző étkezési irányzatokhoz igazodókat is. Ez ne zavarjon meg téged. Szeretek kísérletezni, hogy a szervezetem számára leginkább megfelelő étkezést folytassam.
(Figyeld a bejegyzések címkéit, ezek az irányadók)

Ami az étkezést illeti, mindig azt éreztem, hogy valami nem klappol, nem vagyok jó helyen, annak ellenére, hogy szinte bármit szívesen elfogyasztok, kipróbálok. A hagyományos magyar konyha ugyan finom, de valami hajtott, hogy kipróbáljam a vegetáriánus étrendet. Ez egy másfél, két éves korszak volt életemben. Utána jött ismét egy húsos korszak, majd egy makrobiotikus, de mindig visszatértem az alapokhoz.
Ez nem azt jelenti, hogy húst hússal eszem, mindössze annyit, hogy nélkülük nem érzem teljesnek az étrendet. Amit viszont egyre inkább éreztem, az az, hogy az édességeket, a süteményeket, a gyors szénhidrátokat, a minden utcasarkon pékségekből kínálkozó gyors kalóriákat el kéne felejteni.
Ekkor találtam rá Szendi Gábor Paleolit témakörben írt könyveire, melyek nagy hatással voltak rám.


Nyitott vagyok arra, hogy kipróbáljam ezt az életmódot és remélem, hogy hamarosan áldásos hatását érezhetem, úgy mint az a több ezer ember, akik gyógyulásról, jobb életminőségről számolnak be a Paleolit étrendnek köszönhetően.

Kellemes olvasást kívánok, Trixi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásodat!