Hozzávalók:
fél fej fehér káposzta
2 gerezd fokhagyma
1 szál újhagyma
1 fej lilahagyma
sertészsír
1 teáskanál tört chili (vagy ízlés szerint)
sertés oldalas
Elkészítés:
A káposztát és az oldalast is előző este előkészítjük. A káposztát felszeleteljük és sózzuk, állni hagyjuk a hűtőben. Az oldalast fűszerezzük (fűszersó, vagy só, bors, fokhagyma) és szintén pihentetjük egy éjszakát.
Másnap az oldalast jénai edénybe helyezzük, sertészsírt adunk alá és egy kevés vizet. Lefedve a sütőbe tesszük, 200 fokon, néha megfordítva puhára sütjük.

Én ezt a chilit használom. Könnyen beszerezhető a nagyobb áruházakban, vagy keleti fűszeres boltokban, indiai üzletekben.
Jó étvágyat kívánok!
Ha tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg az alábbi gombokon:
Ha tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg az alábbi gombokon:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Köszönöm hozzászólásodat!