2012. november 29.

Csicsóka leves fekete lencsével és spenóttal


Hozzávalók 2 személyre:





Elkészítés:
A hagymát megpucolom, apró kockákra vágom, a zsiradékon, fedő alatt megpárolom. Bele rakom az átmosott lencsét, felöntöm másfél liter vízzel, fűszerekkel, fokhagymával ízesítem és 20 percig főzöm. A csicsókát  és a répát megtisztítom, felkockázom. Hozzáadom a leveshez és addig főzöm míg a zöldségek  is megpuhulnak. Ekkor rádobom a megmosott spenót leveleket és egy kicsit összeforralom, míg a spenót megfonnyad. 



Könnyű, mégis tartalmas és egészséges! Könnyen beilleszthető a 90 napos (azaz 4 napos) szétválasztó diétába, melyről ITT olvashatsz bővebben!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásodat!