2012. december 23.

Szalámi, articsóka és sajt focacciatésztában

Hozzávalók:
  • 4 focacciatekercs vagy 1 nagy focacciatészta
  • 125 g frissen reszelt provolone sajt
  • 8 szelet szalámi
  • 4 vékonyra szeletelt konzerv articsókaszív
  • 1 csokor rukkola
  • olívaolaj
  • só és frissen őrölt fekete bors
Elkészítés:
Felmelegítjük a szendvicssütőt. Félbevágjuk a focacciatésztát. A tésztaszeletek tetejét beborítjuk szalámival, a vékonyra szeletelt articsókával, a reszelt sajttal és a rukkolával. Sózzuk, borsozzuk. A tetejükre helyezzük a tésztaszeletek másik felét, akár a kenyérszendvicsek esetében. A szendvicseket megspricceljük olívaolajjal, majd a szendvicssütőbe helyezzük. 3-4 percig sütjük, amíg mindenhol átforrósodik. Melegen tálaljuk.

1 megjegyzés:

Köszönöm hozzászólásodat!