KIZÁRÓLAG BIO ALAPANYAGBÓL KÉSZÜLNEK
A
levesek íze és tápértéke az összetevőktől függ. A
levesbetétek, mint pl. a rizs, a tészta vagy a krumpli emelik a
szénhidráttartalmat, a hüvelyesek és a hús fehérjében
gazdagabbá teszik a levest. Fontos, hogy az összetevők - főleg a
zöldségek - ásványianyag-tartalma megmaradjon. További
pozitívum, hogy a zöldséglevesek átlagban minden más ételnél
kevesebb zsírt tartalmaznak.
A
RAPUNZEL zöldséglevesekkel tökéletes ízhatást érhetünk el,
széleskörűen alkalmazhatjuk, finomítja az ízeket.
Gyors
ebédet varázsolhat a RAPUNZEL levesből és a levesbetétekből,
pl. a RAPUNZEL színes betűtésztából. A leveskockák alapjául
szolgálnak még önteteknek, egytálételeknek és mindenféle
zöldségételnek.
A
RAPUNZEL levesek az alábbiakban különböznek a megszokott
termékektől:
- tisztán növényi összetevőkből állnak
-
nem tartalmaznak hozzáadott ízfokozót
- nem tartalmaznak
mesterséges vagy "természetes" aromát (ez utóbbiakat is
elő lehet állítani mesterségesen, de csak természetes
nyersanyagból)
-
nem tartalmaznak színezőanyagot, savanyítóanyagot vagy
stabilizátort
- nem tartalmaznak glutén-, tejfehérje-, laktóz-
és koleszterintartalmú összetevőket.
A
RAPUNZEL Zöldségleves "zöldfűszerekkel"
kiegyensúlyozott keverék fokhagymából, bazsalikomból, kaporból
és más zöldfűszerből. Harmonikus zöldfűszer illatot kölcsönöz
ételeinek.
Összetevők: tengeri só, élesztőkivonat, növényi
olaj, fokhagyma, bazsalikom, petrezselyem, kurkuma, zellerlevél,
lestyán, kapor. Zöldfűszerek aránya: 2,5 %.
A
RAPUNZEL Zöldségleves "sószegény" finoman összehangolt
keverék zöldségekből és zöldfűszerekből. Mindenkinek
ajánlott, aki odafigyel a sószegény étkezésre, hiszen ezt a
leveskockát tengeri só hozzáadása nélkül készítették el. Így
a 0,04 % nátriumtartalom rendkívül alacsony értéknek
számít.
Összetevők: élesztőkivonat, növényi olaj, 6 %
zöldség (répa, hagyma, zeller), petrezselyem, kurkuma,
szerecsendió virág.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Köszönöm hozzászólásodat!