2012. június 23.

Spenótos avokádósaláta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 200 gr zsenge spenótlevél
  • 1 hámozott szeletelt avokádó
  • 7 evőkanál tejszín
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál finomra vágott petrezselyem
  • 5 evőkanál extraszűz olívaolaj
  • só és frissen őrölt fekete bors
A petrezselymet, a mustárt, az olíva olajat egy salátástálban összekeverjük.
Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a tejszínt, alaposan felverjük. Belekeverjük a szeletelt avokádót, a spenótot. Óvatosan összekeverjük. Azonnal tálaljuk.


Elkészítési idő 10 perc.
Az avokádó nem csak finom de igen gazdag káliumban és A vitaminban :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásodat!