2014. november 17.

Füstölt csülök savanyúkáposztával


Ezzel az étellel igazán adtam a gyerekkori emlékeknek. :-D
Vettem a piacon egy nagy füstölt csülköt, négy nagyobb darabba vágtam. Egyet-egyet lefagyasztottam, kettőt pedig éjszakára vízbe áztattam. Reggel egy nagy hagymát kuktában zsíron ledinszteltem, piros paprikával megszórtam. Egy fél kiló savanyú káposztát a kukta aljára raktam, a kiáztatott füstölt húsokat a tetejére. Erre került a másik fél kiló káposzta, megszórtam piros paprikával és füstölt húsos szalonnát tettem legfelülre. Lezártam a kuktát és puhára főztem az ételt.
Nekem így magában is nagyon ízletes volt.
Az ötletet INNEN vettem és kevesebb hozzávalóval valósítottam meg.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásodat!