2013. május 22.

Új szolgáltatásunk - Természetgyógyász fórum


Kedves Olvasóim!
Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy honlapunkon elérhetővé tettük a fórum funkciót, melyben Szilágyi Kálmán fitoterapeuta természetgyógyász várja betegségekkel, gyógynövényekkel és használatukkal kapcsolatos kérdéseiteket három témában. A fórum nem online fórum, a feltett kérdésre egy-két napon belül érkezik válasz, Kálmán elfoglaltságától függően. Fogadjátok szeretettel és használjátok ki a kérdezés lehetőségét! ♥
A fórum elérhetősége: http://mulinoverde.net/shop_forum

Szilágyi Kálmán a Kertészeti Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait és már ekkor a gyógynövények iránt érdeklődött. A gyógynövény Tanszéken készítette diplomamunkáját (az Orbáncfű volt a kísérletei alanya). Később -habár a gyógynövények mindig része voltak a mindennapjainak- másfelé vitte az élet. Mindenfélével foglalkozott, míg újra a gyógynövények és a gyógyítás felé fordult a figyelme. Az ETI-ben (most GYEMSZI) elvégezte a Természetgyógyász Fitoterapeuta szakot és megkapta a Fitoterapeuta Oklevelét.
Emellett asztrológusként is tevékenykedik (Kaló Jenő tanítványként, akitől még 1988-ban kezdett tanulni).

Az érdeklődőknek a következő témákban tudunk tanácsot adni: Gyógynövények felhasználása alkalmazása a gyakorlatban, ehhez kapcsolódó tanácsok (étkezés, élelmiszer kiegészítők, vitaminok stb.)
Természetesen minden természetes gyógymóddal kapcsolatos kérdésre megpróbálunk válaszolni, de ha nem tudunk(és miért tudnánk minden kérdésre a választ?) akkor tudunk ajánlani szerintünk megbízható lelkiismeretes gyógyítót a kedves kérdezőnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásodat!