2013. október 6.

Füstölt lazac, burgonya püré és majonézes torma



Ma a krumplipüréhez -amit a kisfiam nagyon szeret-, a burgonyát a párológépben főztük meg. A főzési idő mindig attól függ, hogy mekkora méretűek a burgonyák, amiket a gépbe helyezünk. Mivel én most nagyokat választottam, 40 percet ment magában a gép. 
Az utolsó 5 percre a felső tálcára betettem pár szelet nyers füstölt lazacot, amit előtte megszórtam fehér borssal.

A burgonyát a szokásos módon elkészítettük burgonya pürének. A tálra rendeztem a halszeleteket, raktam mellé pürét és némi majonézes tormát.

Azt hiszem ennél kevesebb macerával elkészíthető étel kevés van. Nagyon finom lett, és könnyen emészthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásodat!