- 15 dkg brokkoli
- 15 dkg csikemell,
- 2 ek olívaolaj
- 1 ek liszt
- só
- bors
- 1,5 dl tejszín
- ételízesítő
Az olajat felhevítjük, kissé megpirítjuk rajta a megmosott, kis darabokra vágott hőst. Hozzáadjuk a rózsáira szedett, megtisztított brokkoli, megfuttatjuk rajta. Néhány perc elteltével rászórjuk a lisztet és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Ezután sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt szórunk bele, és ha megpuhult a hős és a brokkoli, besűrítjük a tejszínnel. Újra felforraljuk, majd azonnal fogyasztjuk.
Ezután sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt szórunk bele, és ha megpuhult a hős és a brokkoli, besűrítjük a tejszínnel. Újra felforraljuk, majd azonnal fogyasztjuk.