2013. január 31.

Könyvet nyerhetsz!

Játék egy nem mindennapi könyvért! Oszd meg blogunkat a Facebookon!

Az örök fiatalság és karcsúság receptjei  A japán nők titkai c. könyvben találhatóak.

Nos, én ezt a könyvet annyira szeretem, hogy amikor egy kisebb pakolás következtében eltűnt az eredeti, vettem egy másikat. Persze később előkerült a régi is, mindkettő kitűnő állapotban van.




A könyv írója, japán származású és a saját élet történetén keresztül mutatja be azt az életmód és étkezés különbséget, mely a két országra oly jellemző. Megtapasztalta gyerekkorától a nádszál karcsúságot, majd az amerikai gyors ételeknek és éttermeknek köszönhető hirtelen testsúly növekedést. Mikor visszatalált ismét a japán ételekhez, a felszedett kilók szép lassan eltűntek róla. Ez a tapasztalat döbbentette rá arra, hogy a japán ételek mennyire egészségesek, kiegyensúlyozottak.
Könyvében részletesen bemutatja a japán konyha nélkülözhetetlen kellékeit, mind eszközöket, mind alapanyagokat, valamint nem kis számban eredeti recepteket tesz közzé.
Magyarországon is beszerezhetőek ezek az alapanyagok különböző ázsia boltokban, akár személyesen, akár postai szállítással kérve.

Bátorítok hát mindenkit, aki szereti a keleti ízvilágot, ezen belül is érdeklődik a Japán konyha iránt, vegyen részt játékomban, melyben a két könyv közül az egyik megnyerhető.
A nyertesnek postán küldöm el a nyereményét.

Sorsolásunk eredményéről nyertesünket e-mailben tájékoztattam:

"Kedves Kreknyákné F. Anetta!

Blogoman meghirdetett játékunk sorsolásán Ön lett a szerencsés nyertes!
Kérem legyen kedves megírni postázási címét, ahová a könyvnyereményt küldhetem. :-)
További szép napot kívánok, Trixi"



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásodat!