2013. február 8.

Csíra ABC

Ezt a könyvet nagyon szeretem, mert bár kis kötet, magában foglalja mindazt, amit a csírákról és a csíráztatásról tudni érdemes. Kezdő konyhaablak kertészek nagyon jó útmutatást kapnak a helyes csíráztatáshoz, ismereteket a tápanyagok összetett világáról. A kiadvány igazán színvonalas, gazdagon illusztrált színes képekkel, táblázatokkal.

Tél vége felé közeledünk, ezt mindenki érzi már.  Én 2 hete kezdtem a csíráztatásokat. Hiszen a csírák egészségesebbek mint a boltokban idényen kívül kapható paradicsom, paprika és uborka.) Vágyunk a napfényre, a kellemes, enyhe időre, a zöld színekre, a friss ízekre. Akinek kertje van, már vetné a magokat... rajta hát, csíráztassunk a lakásban, és együnk egészséges friss növényeket!
A  csírákat kínálhatjuk salátával, magában húsok mellé, vagy szendvicsbe, pástétomok tetejére szórva. Szerintem csak a képzelet szabhat határt.

Áruházunkban külön kategória van a csíráztatásra alkalmas magok és hüvelyesek számára, így könnyen megtalálhatóak ezek a termékek. A kategória megtekintéséhez KATT IDE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásodat!