2013. február 24.

Pet Gurade kisállat sampon

Szeretném Nektek bemutatni azt a 100%-ban természetes alapanyagokból készült kisállat sampont, melyet én már két kutyámra régóta használok és nagyon szeretek. Kellemes illata van, jó hígítási arányban lehet vele dolgozni igen jó ár-érték aránnyal rendelkezik, és ami a legfőbb, hogy nem okoz allergiát, az élősködőket távol tartja, az esetleges bőrproblémák, sérülések hamarabb gyógyulnak a használata esetén. Kemikáliát nem tartalmaz, a környezetre nem ártalmas.


Kiválóan alkalmas kutyák, macskák és egyéb háziállatok szőrének és bőrének ápolására, tisztán tartására. Az irritáló és allergén anyagtól mentes sampon eltávolítja az állatokon élősködő bolhákat, atkákat, tetveket. A Pet Guarde virágkivonaton alapuló innovatív formulája egyidejűleg tisztítja és ápolja irritációmentesen az állat bőrét és szőrzetét valamint hosszan tartó védelmet biztosít az élősködők ellen. Rendszeres alkalmazása esetén sebek, kiütések, gyulladások gyorsabban gyógyulnak.
A szőr természetesen egészséges és fénylő lesz a szőrtüszők megerősödnek.  A Pet Guarde gyógynövény kivonatai ezen kívül hosszan tartó védelmet biztosítanak a különböző bőrbetegségekkel, fertőzésekkel szemben.

Alkalmazási javaslat:


Öblítse le az állat szőrét alaposan, langyos, tiszta vízzel. Kutyák, macskák esetén az állat méretétől függően juttasson 100-150 ml Pet Guarde sampont egyenletesen elosztva az állat szőrzetére. Finoman dörzsölje át az állat szőrzetét és bőrét a samponnal, míg egyenletes habképződést nem tapasztal. Ezután célszerű 1-2 percig a sampont a szőrzeten hagyni, majd langyos, tiszta vízzel le kell mosni az állat testéről.


A termék áruházunkban megvásárolható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásodat!