2013. február 11.

Új termékek, kedvezőbb postázás, gondoltunk a házi kedvencekre is!


Hírlevél 2013/02/11

Kedves Vásárlónk!

Örömmel tájékoztatom Önt, hogy az idei évben a postán szállított csomagokra kedvezőbb díjszabást tudtunk megadni, mint korábban.
Szállítási módjainkról és díjszabásokról ezen a LINKEN tájékozódhat.

Termékeink közül a magyar termelőtől származó minőségi mézek árát is csökkenteni tudtuk, reméljük ezzel elősegíthetjük a hazai termékek iránti keresletet.
Folyamatosan bővülő választékunk immár több mint 1600 terméket takar, melyek közé bekerült a kedvenceket, a házi állatokat érintő 100% természetes anyagokat tartalmazó növényi sampon, a Pet Guarde . Jó szívvel, tapasztalat alapján ajánlom ezt a sampont, mellyel két kutyámat rendszeresen fürdetem.

Kisállatainknak szól még a francia  Phyto'diet termékcsalád
 
 , melynek hat tagja kedvencünk bőrét, szőrét, emésztését, ízületeit, máját, veséjét hivatott méregteleníteni, egészségben tartani, valamint stress okozta izgalmakat enyhíteni és belső élősködők ellen felvenni a harcot, mindezt szintén gyógyszermentesen, gyógynövény kivonatokkal hatékonyan!
Kisállataink élelmezésére is gondoltunk, így a többszörösen ajánlott Josera márkát vettük fel választékunkba.  A Josera tápok különböző életkorú és igényű cicák és kutyák számára  kitűnő táplálék.
Ezek a német minőségi termékek már saját törpe schnauzereinknél is igazolták jó hírnevüket.
Leadott rendelése mellé, amennyiben megjegyzésben jelzi hogy van kutyája, most a készlet erejéig 700-gr Josera Active kutyatápot küldök ajándékba.

További kellemes napot kívánok, üdvözlettel: Trixi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásodat!